+359 895 787 165 Адрес: гр.Бургас, бул."Алеко Богориди" 18 Тел.:056 842 899, travel.burgas@gmail.com

Екскурзии и почивки през месец Април 2018

1
РАЗГЛЕДАЙ Екскурзия в Индия - Делхи,Джайпур и Агра Екскурзия в Индия - Делхи,Джайпур и Агра
Богата екскурзионна програма с посещение на емблематични за Индия обекти като Тадж Махал,Агра градът от приказките 1001 нощ,Делхи,крепостта Амер в Джайпур и др.Дата  за 2018 г.
 
Транспорт: Самолет Хранене: Закуска и вечеря 2128 лв
РАЗГЛЕДАЙ Великден в ЛИСАБОН Великден в ЛИСАБОН
Великден в Лисабон с полет от София.Обслужване на български език.Панорамна обиколка на Лисабон включена в цената.Разнообрани допълнителни екскурзии.
Транспорт: Самолет Хранене: закуска 1059 лв 1119.00 лв
РАЗГЛЕДАЙ Великден на Тасос автобус от Бургас Великден на Тасос автобус от Бургас
ВЕЛИКДЕН НА о.ТАСОС. Автобус от Бургас.3 нощувки закуски и вечери. Богата екскурзионна програма. Участие във Великденска литургия.
 
 
Транспорт: Автобус Хранене: Закуска и вечеря 265 лв 285.00 лв
РАЗГЛЕДАЙ Великден в Рим Великден в Рим
Самолетна екскурзия в Рим за  Великден с полет от Варна. Организирана богата екскурзионна програма.Вечният град Рим, пропит с вековна история ще Ви заплени завинаги.
Транспорт: Самолет Хранене: закуска 870 лв
РАЗГЛЕДАЙ Великден в Милано и езерата на Северна Италия Великден в Милано и езерата на Северна Италия
Великден в Милано и езерата на Северна Италия. екскурзия с професионален местен екскурзовод на български език в Милано, Лаго ди Града - Верона и Сермионе.
Транспорт: Самолет Хранене: закуска 799 лв
РАЗГЛЕДАЙ Великден на о.Родос Великден на о.Родос
Чартърна програма от София.3 нощувки в хотел по избор.Период: 06.04.18 - 09.04.18.Цени за ранни резервации направени до 28.02.2018 г.
Транспорт: Самолет Хранене: закуска 562 лв
РАЗГЛЕДАЙ Екскурзия в Израел - Светите земи Екскурзия в Израел - Светите земи Самолетна екскурзия с включени в цената летищни такси.4 нощувки на база закуска и вечеря.Всички екскурзии по програмата включени в цената.Обслужване на български език по време на целия престои. Транспорт: Самолет Хранене: Закуска и вечеря 1248 лв
РАЗГЛЕДАЙ Майски празници на Тасос от Бургас Майски празници на Тасос от Бургас
Отпътуване от Бургас.Обиколка на Кавала.Обиколка на острова,разходка до Лименария,посещение на манастира Св.Архангел Михаил, древното селище Теологос, фабриката за бижута Ирис, Алики – залива на сирените включени в цената.
Транспорт: Автобус Хранене: Закуска и вечеря 299 лв 319.00 лв
РАЗГЛЕДАЙ Екскурзия в Русия -Москва и Белите нощи в Санкт Петербург Екскурзия в Русия -Москва и Белите нощи в Санкт Петербург
Самолетна екскурзия в Русия - Москва а и Белите нощи в Санкт Петербург с полет от София.4 нощувки в Санкт Петербург и 3 нощувки в Москва. Богата екскурзионна програма.Входни такси за посещаваните обекти включени в цената.
Транспорт: Самолет Хранене: закуска 2294 лв
РАЗГЛЕДАЙ Екскурзия в Йордания и Израел - 7 нощувки Екскурзия в Йордания и Израел - 7 нощувки
Насладете се на самолетна екскурзия до Йордания и Израел .В програмата са включени екскурзии до Светите места - Витлеем,Йерусалим,както и панорамна обиколка на Тел Авив.Отделено е време за посещение и на едно от седемте чудеса на света Петра.
Транспорт: Самолет Хранене: Закуска и вечеря 1968 лв

Туристическа агенция Травел Бургас

Нищо не радва така очите,както готовият куфар за почивка ...